Musabingo-tapahtuma virtuaalisesti?


Say whaaat?! Voit järjestää musabingoa erilaisissa tapahtumissa myös striimin välityksellä! Olipa kyseessä sitten synttärit, häät, firman bileet tai vaikka pikkujoulut! Saat meiltä turvallisen ja mukaansatempaavan musabingo tapahtuman etänä!


  

Pelaa digitaalisella pelilapulla! 

Voit osallistua virtuaaliseen Musabingoon helposti älypuhelimellasi!

Lataa vain digitaalinen pelilappu musabingon nettisivulta ja olet valmis rokkaamaan! 


 

Mikä on Virtuaali Musabingo?


Virtuaalinen Musabingo on uudenlainen live-tapahtuma joka esitetään suorana lähetyksenä Musabingon studiolta. Mukaansatempaava tapahtuma tarjoaa porukallesi loistavaa musiikkia, hyvää fiilistä ja saa taatusti kaikki viihtymään!

 

Jokainen osallistuja pääsee olemaan osana loistavaa tapahtumaa. Virtuaalinen Musabingo on interaktiivinen kokemus, jossa pidetään yhdessä hauskaa! 

Kenelle virtuaali Musabingo sopii?


Virtuaalinen Musabingo sopii mainiosti mm. virkistyspäiviin, synttäreille, kokouksiin ja konferensseihin. Musabingo on täydellinen ohjelma sekä firman että yksityisiin juhliin. 


Musabingo voidaan järjestää täysin etänä tai myös vaihtoehtoisesti osana live-tapahtumaa. Striimi voidaan välittää turvallisesti jokaiselle osallistujalle omaan päätelaitteeseen tai sitten esimerkiksi isolle screenille omaan tapahtumatilaan.  

 


 

 

Valitse yli 11 musiikkikategoriasta tai räätälöi omasi!

 

Voit valita tapahtumaan musiikkia yli 11 kategoriasta jotka löytyvät täältä. Vaihtoehtoisesti voimme myös räätälöidä musiikkisisällön täysin tapahtumaasi sopivaksi! Musabingosta löytyy jo satoja huippuartisteja ja tuhansia hittibiisejä! 

Mitä virtuaalinen tapahtuma sisältää?

 

Virtuaalinen Musabingo sisältää valitsemasi Musabingo kategoriat, live-striimin ja digitaaliset pelilaput. 

Musiikkikateoriat voidaan tarvittaessa myös suunnitella tapahtumaanne tai teemaan sopivaksi.

Palveluun kuuluu ammattitaitoinen juontaja sekä opastus pelin pelaamiseen.Palveluun kuuluu:

- Valitsemasi musiikkikategoriat

- Ammattitaitoinen juontaja

- Digitaaliset pelilaput

- Live stream -lähetys valitsemallasi alustalla

- Lahjakortteja palkinnoiksi


 Miten virtuaalinen Musabingo toteutetaan? 

 

Virtuaalinen Musabingo voidaan toteuttaa kaikkien videokonferenssi ohjelmien kautta. Zoom, Hangout, Teams sekä striimattuna salattuun Youtube-osoitteeseen. Tapahtuma voidaan tehdä yhtenä striiminä useaan eri päätelaitteeseen tai yhtenä osana live-tapahtumaa. 


Striimi softat logot.png


Jokaisen pelikierroksen alussa pelaajat voivat ladata digitaalisen pelilapun jolla he pääsevät osallistumaan tapahtumaan. 


Kun pelaaja saa bingon, voi hän huutaa virtuaalisesti "Bingon" striimiohjelmiston kautta ja tapahtuman juontaja tarkistaa lapussa olevan yksilöidyn tarkistuskoodin. 

 


 

 

 

 Let`s get the party started! 

Järjestämme musabingoa mitä erilaisimmissa tapahtumissa! Voit kysyä meiltä valmista tapahtumapakettia juontajan kera! Ota meihin yhteyttä niin räätälöidään sinun tapahtuumaasi paras kombo! 

 

Kysy tarjousta virtuaalisesta Musabingosta:


 
 

 

Katso Musabingo video: