Katso musabingo video


Haluatko musabingon lähiravintolaasi?

Ehdota meille ravintolaa tästä:


 
 
 

Musabingon idea

Let`s get the party started!!

Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä ihmiset rakastavat: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja ennenkaikkea hauskanpito hyvällä porukalla!

Musabingossa esitetään normaalien numeroiden sijasta parhaita pätkiä tunnetuista hittibiiseistä. Pelilapussa on artistien nimiä, numeroiden sijasta.

Musabingon ohjelmaidea on alunperin Britanniasta jossa ohjelmaa järjestetään jo yli tuhannessa pubissa ja se on myös Britannian nopeiten kasvava pubiohjelma.

Nyt Musabingosta on julkaistu täysin uusi ja vieläkin parempi täysin Suomalainen versio!

Musabingo esitetään näyttävästi ravintolan TV:stä ja screeneiltä muhkean äänentoiston kera!

Musabingoon osallistuminen on ilmaista ja voit pelata sitä kaikissa ravintoloissa jotka sivustolta löytyvät.

Vaikka et heti tunnistaisi artistia niin ei hätää nimittäin biisin edetessä screenille ilmestyy aluksi biisin nimi ja lopuksi myös oikea artisti! Voit siis voittaa sekä tuurilla että taidolla. Jossain ravintoloissa voidaan pelata myös vaikeampaa versiota jossa artistin nimeä ei näytetä. 

Voit voittaa myös 200 euron Jackpotin jos saat täyden pelilapun 19 artistilla tai alle! 

 

SÄÄNNÖT:

Peliin osallistuminen on ilmaista ja kaikki saavat osallistua ravintolan oman ikärajan puitteissa. Voittaja on se joka saa ensimmäisenä haetun bingotason oikein. Jos bingoja tulee samaan aikaan useampia, voittaa se joka huutaa "bingon" ensimmäisenä. Jos bingo huudetaan samaan aikaan ratkaistaan voittaja kivi, sakset, paperi -kisalla.

Peliin voi osallistua yksin TAI joukkueena. Joukkueen maksimikoko on 5 pelaajaa. Ranking-pisteitä voi kerätä omalle nimimerkilleen TAI myös joukkueen nimimerkille. 

Musiikin tunnistamis-aplikaatioiden käyttäminen (kuten Shazam) pelissä on kielletty ellei ravintolassa toisin ilmoiteta. 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.  


PELILAPPU:

Pelilapussa on arvottuna 15 artistia. Kun tunnistat artistin merkitse se lappuusi. Voittaja on se joka saa ensimmäisenä haetun voittotason oikein. Voittotasoja on yhdellä kierrokselle 4 kappaletta. Ensin 5 artistia oikein missä tahansa kohtaa lappua, sitten 1-vaakarivi, 2-vaakariviä ja lopuksi täysi lappu! Yksinkertaista mutta hauskaa! 

KATEGORIAT:

Musabingossa löytyy myös useita kategoriota eri musiikki tyyleistä. Tällä hetkellä kategorioita ovat Klassikot, Rock ja Suomihitit. Uusia kategoriota julkaistaan myös jatkossa. Ravintolassa pelattavat kategoriat näet ravintolan omalta sivulta. 

Voit ehdottaa meille myös uutta kategoriaa! Esim. Kategoria: Ysäri. Esimerkki artistit: Roxette, 2unlimited yms..

EHDOTA UUTTA KATEGORIAA:


 
 

Tekijänoikeudet. Kaikki musabingossa esitetyt kappaleet on ostettu ja kappaleista on tilitetty korvaukset Gramexille sekä Norcid Copyright Bureulle.