Let`s get the party started! 

 

Musabingo lyhyesti

 

Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä ihmiset rakastavat: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja ennenkaikkea hauskanpito hyvällä porukalla!

 

Musabingossa esitetään normaalien numeroiden sijasta parhaita pätkiä tunnetuista hittibiiseistä. Pelilapussa on artistien nimiä numeroiden sijasta.

 

Peli esitetään näyttävästi ravintolan TV:stä ja screeneiltä muhkean äänentoiston kera! Mikä parasta, osallistuminen on ilmaista ja voit voittaa upeita palkintoja.

 

Vaikka et heti tunnistaisi artistia, niin ei hätää, nimittäin biisin edetessä screenille ilmestyy aluksi biisin nimi ja lopuksi myös oikea artisti! Voit siis voittaa sekä tuurilla että taidolla.

 

 


 

PALKINNOT: 

We have a winner!! Musabingossa voit voittaa upeita palkintoja! Jokaisessa ravintolassa on jaossa omat palkinnot, jotka voit katsoa ravintolan omalta sivulta.

 

Näiden palkintojen lisäksi jokaisesta bingosta saa pisteitä: 

5 oikein = 10 pistettä

1 rivi = 20 pistettä

2 riviä = 30 pistettä

Täysi lappu = 40 pistettä

 

Saat myöskin tilillesi HETI 100 pistettä kun rekisteröidyt sivustolla (rekisteröitymispisteet ei näy rankingissa).

 

Pisteillä voit osallistua kuukausiarvontaan. Saat yhden arvan jo 10 pisteellä! Kuukausiarvonnassa on jaossa joka kuukausi 4 kappaletta 20€ arvoisia SUPERLAHJAKORTTEJA!

 

Voit myös voittaa 200€ Jackpotin jokaisella Musabingon pelikierroksella! Jos saat täyden pelilapun 19 artistilla tai alle, niin voitat 200€ superlahjakortin! 

 

Ravintolalla voi olla käytössä myös kuukausittainen tai kausittainen ranking, jolloin eniten pisteitä keränneet palkitaan kauden päätteeksi! Rankingia voit seurata myös ravintolan omalla sivulla. 

 


 

 

SÄÄNNÖT:

Peliin osallistuminen on ilmaista ja kaikki saavat osallistua ravintolan oman ikärajan puitteissa. Voittaja on se joka saa ensimmäisenä haetun bingotason oikein. Jos bingoja tulee samaan aikaan useampia, voittaa se joka huutaa "bingon" ensimmäisenä. Jos bingo huudetaan samaan aikaan ratkaistaan voittaja esimerksiksi: kivi, sakset, paperi -tai korkein kortti -kisalla.

 

Peliin voi osallistua yksin TAI joukkueena. Joukkueen maksimikoko on 5 pelaajaa. Ranking-pisteitä voi kerätä omalle nimimerkilleen TAI myös joukkueen nimimerkille. 

 

Musiikintunnistusaplikaatioiden käyttäminen (kuten Shazam) pelissä on kielletty ellei ravintolassa toisin ilmoiteta. 

 

 


 

 

 

MB mob lappu.png

 

PELILAPPU JA VOITTOTASOT:

Pelilappuja on kahdenlaisia, joko perinteinen paperinen tai sitten mobiililaitteessa toimiva digitaalinen pelilappu. Digitaalisen pelilapun voit ladata peliruudulla näkyvällä koodilla nettisivultamme. Pelilapussa on arvottuna 15 artistia. Kun tunnistat artistin, merkitse se lappuusi. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä haetun voittotason oikein.

 

Voittotasoja on yhdellä kierroksella neljä kappaletta:

 

1.voittotaso: 5 artistia oikein missä tahansa kohtaa lappua

2.voittotaso: yksi vaakarivi

3.voittotaso: kaksi vaakariviä

4.voittotaso: täysi lappu! 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

 

Haluatko musabingon lähiravintolaasi?

Ehdota meille ravintolaa tästä: