Let`s get the party started! 

 

Musabingo lyhyesti

 

Pelissä yhdistyy kolme asiaa mitä ihmiset rakastavat: loistava musiikki, kutkuttava jännitys ja ennenkaikkea hauskanpito hyvällä porukalla!

 

Musabingossa esitetään normaalien numeroiden sijasta parhaita pätkiä tunnetuista hittibiiseistä. Pelilapussa on artistien nimiä numeroiden sijasta.

 

Peli esitetään näyttävästi ravintolan TV:stä ja screeneiltä muhkean äänentoiston kera! Mikä parasta, osallistuminen on ilmaista ja voit voittaa upeita palkintoja.

 

Vaikka et heti tunnistaisi artistia, niin ei hätää, nimittäin biisin edetessä screenille ilmestyy aluksi biisin nimi ja lopuksi myös oikea artisti! Voit siis voittaa sekä tuurilla että taidolla.

 

Löydät kaikki pelipaikat sivustoltamme.

 

Voit voittaa myös 200 euron Jackpotin jos saat täyden pelilapun 19 artistilla tai alle! 

 

 

SÄÄNNÖT:

Peliin osallistuminen on ilmaista ja kaikki saavat osallistua ravintolan oman ikärajan puitteissa. Voittaja on se joka saa ensimmäisenä haetun bingotason oikein. Jos bingoja tulee samaan aikaan useampia, voittaa se joka huutaa "bingon" ensimmäisenä. Jos bingo huudetaan samaan aikaan ratkaistaan voittaja kivi, sakset, paperi -kisalla.

 

Peliin voi osallistua yksin TAI joukkueena. Joukkueen maksimikoko on 5 pelaajaa. Ranking-pisteitä voi kerätä omalle nimimerkilleen TAI myös joukkueen nimimerkille. 

 

Musiikintunnistusaplikaatioiden käyttäminen (kuten Shazam) pelissä on kielletty ellei ravintolassa toisin ilmoiteta. 

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.  

 

 

MB mob lappu.png

 

PELILAPPU:

Pelilappuja on kahdenlaisia, joko perinteinen paperinen tai sitten mobiililaitteessa toimiva digitaalinen pelilappu. Pelilapussa on arvottuna 15 artistia. Kun tunnistat artistin, merkitse se lappuusi. Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä haetun voittotason oikein.

 

Voittotasoja on yhdellä kierroksella 4 kappaletta. Ensin 5 artistia oikein missä tahansa kohtaa lappua, sitten 1 vaakarivi, 2 vaakariviä ja lopuksi täysi lappu! Yksinkertaista, mutta hauskaa! 

 

Katso lyhyt video miten Musabingoa pelataan:Haluatko musabingon lähiravintolaasi?

Ehdota meille ravintolaa tästä: