Musabingon palkinnot

We have a winner!! Musabingossa voit voittaa upeita palkintoja! Jokaisessa ravintolassa on jaossa omat palkinnot, jotka voit katsoa ravintolan omalta sivulta. Näiden palkintojen lisäksi kaikista bingosta saa pisteitä. Pisteitä saa 10-40 riippuen voitetusta tasosta. Saat myöskin tilillesi HETI 100 pistettä kun rekisteröidyt sivustolla (rekisteröitymispisteet ei näy rankingissa).

Pisteillä voit osallistua kuukausiarvontaan. Saat yhden arvan jo 10 pisteellä! Kuukausiarvonnassa on jaossa joka kuukausi 4 kappaletta 20€ arvoisia SUPERLAHJAKORTTEJA, joilla voit hankkia itsellesi vaikka keikkalippuja Ticketmasterista! ROCK ON!

Voit myös voittaa 200€ Jackpotin jokaisella Musabingon pelikierroksella! Jos saat täyden pelilapun 19 artistilla tai alle, niin voitat 200€ superlahjakortin! Presentcard.fi -uperlahjakortti käy sadoissa eri liikkeissä ympäri Suomea! 

Ravintolalla voi olla käytössä myös kuukausittainen tai kausittainen ranking, jolloin eniten pisteitä keränneet palkitaan kauden päätteeksi! Rankingia voit seurata myös ravintolan omalla sivulla. 

Alkoholipalkintojen antaminen onnenpeleissä on Suomessa kiellettyä.