Hanki taatusti rokkaavaa ohjelmaa tapahtumaasi!


Musabingo on mukaansatempaava ja hauska peli, jossa esitetään numeroiden sijasta tunnettuja hittibiisejä useilta eri artisteilta! Peliin osallistuminen on äärimmäisen helppoa: Peliä pelataan mobiilipelilapulla, jonka voi ladata sivustoltamme. Kun kuulet biisin soivan, merkkaa se pelilappuusi ja huuda "BINGO!" kun saat voittotason oikein. Jännittävää ja hauskaa!


 Musabingo sopii loistavasti ohjelmanumeroksi kaikkiin tapahtumiin, koska sitä on helppo pelata ja kaikki pääsevät osallistumaan mukaan hauskanpitoon! Voimme järjestää Musabingoa erilaisissa tapahtumissa paikan päällä livenä tai turvallisesti striimin välityksellä! 

 


 

 

Valitse 12 musiikkikategoriasta!

 

Voit valita tapahtumaan musiikkia 12 eri kategoriasta jotka löytyvät täältä (linkki). Yhden tapahtuman aikana voidaan pelata useita kierroksia eri kategorioista. Musabingo sopii taatusti jokaiseen musiikkimakuun, sillä siitä löytyy satoja huippuartisteja ja tuhansia hittibiisejä!  


 

 

Katso Musabingon video:

 

 Mitä Musabingo-tapahtuma sisältää?

 

Palveluun kuuluu:

- Valitsemasi musiikkikategoriat

- Peliopastus 

- Ammattitaitoinen juontaja

- Digitaaliset tai paperiset pelilaput

- Toteutus tapahtumatilassa tai live-striimin välityksellä

- Lahjakortteja palkinnoiksi


Voimme tarvittaessa myös toimittaa AV-tekniikan tapahtumatilaan. 

 Miten Musabingo toteutetaan etänä? 

 

Musabingo voidaan toteuttaa halutessanne myös etänä. Peli toimii kaikkien videokonferenssi-ohjelmien kautta: Zoom, Hangout, Teams sekä striimattuna salattuun Youtube-osoitteeseen. Tapahtuma voidaan tehdä striiminä useaan eri päätelaitteeseen tai yhtenä osana live-tapahtumaa. 


Striimi softat logot.png


Jokaisen pelikierroksen alussa pelaajat voivat ladata digitaalisen pelilapun, jolla he pääsevät osallistumaan tapahtumaan. 


Kun pelaaja saa bingon, voi hän huutaa virtuaalisesti "Bingon" striimiohjelmiston kautta ja tapahtuman juontaja tarkistaa lapussa olevan yksilöidyn tarkistuskoodin. 

 


 

  Let`s get the party started! 

Kysy tarjousta Musabingo-tapahtumasta! 


 
 

Voit ilmoittaa myös alustavasti halutun ajankohdan, osallistujamäärän ja tapahtuman keston.